Kedves Tanácskérő!

Ha szeretnél teljesebb életet élni és igazán jól lenni, csak nem tudod, hogyan csináld, akkor itt jó helyen jársz. Ha eljössz hozzám, segíteni foglak abban, hogy változásokat tudj elérni önmagadban, élethelyzetedben, a Téged körülvevőkkel való viszonyodban, vagy a munkáddal kapcsolatos kihívásokban.

A pszichológiai tanácsadás vagy karrier-coaching során közösen dolgozunk majd azon, hogy összeálljon benned a kép – még pontosabban összeálljanak a képek -, választ kapj kérdéseidre: Miért pont velem történt/történik mindez? Miért pont így történtek/történnek a dolgok? Hogyan lehetne a jövőben mindez másképp?

Hogyan dolgozom?

Bár a tanácsadás kifejezés mást sugall, de valójában nem adok tanácsot, még csak nem is adom a szádba a lehetséges megoldásokat. Nem hiszek benne ugyanis, hogy az én megoldásom a Te legjobb megoldásod is volna. Abban hiszek, hogy legjobban Te ismered saját magad, és Te ismered a legjobb megoldásokat is. Csak nem árt, ha külső szemmel észre veszek valami olyasmit, amit Te már vagy még nem látsz.

Teljes elfogadással és aktív figyelemmel vagyok jelen a beszélgetésekben, törekszem arra, hogy a saját szemszögödből értselek meg, visszatükrözzem elfedett érzéseid vagy a gondolataidban rejtőző ellentmondásokat. A köztünk létrejövő bizalommal teli kapcsolaton keresztül megismerem működésmódodat, hogy aztán a leginkább Rád szabott módon tudjalak támogatni. Az irányítás fokozatosan egyre inkább a Te kezedbe kerül át.

Jó ha tudod: nyitott, közvetlen, megértő és elfogadó vagyok. Ugyanakkor erős, egyenes és szenvedélyesen működő is.

Személyiségem mellett talán fiatal koromnak köszönhetően rugalmasság jellemez, szakszerű és kreatív módszereket használok, illetve hamar ráhangolódom a hozzám fordulókra.

Keress bátran akár további információkért, akár közös munkánk megkezdése érdekében!