Szeretettel köszöntelek honlapomon!

Ha szeretnél teljesebb életet élni, csak nem tudod, hogyan csináld, akkor itt jó helyen jársz. Ha eljössz hozzám, segíteni foglak abban, hogy változásokat tudj elérni önmagadban, élethelyzetedben, a Téged körül vevőkkel való viszonyodban, vagy a munkáddal kapcsolatos kihívásokban.

A pszichológiai tanácsadás vagy karrier-coaching során közösen dolgozunk majd azon, hogy összeálljon benned a kép – még pontosabban összeálljanak a képek -, választ kapj kérdéseidre: Miért pont velem történt/történik mindez? Miért pont így történtek/történnek a dolgok? Hogyan lehetne a jövőben mindez másképp?

Hogyan dolgozom?

Bár a tanácsadás kifejezés mást sugall, de valójában nem adok tanácsot, még csak nem is adom a szádba a lehetséges megoldásokat. Nem hiszek benne ugyanis, hogy az én megoldásom a Te legjobb megoldásod is volna. Abban hiszek, hogy legjobban Te ismered saját magad, és Te ismered a legjobb megoldásokat is. Csak nem árt, ha külső szemmel észreveszek valami olyasmit, amit Te már vagy még nem látsz.

Teljes elfogadással és aktív figyelemmel vagyok jelen a beszélgetésekben, törekszem arra, hogy a saját szemszögedből értselek meg, visszatükrözzem elfedett érzéseid vagy a gondolataidban rejtőző ellentmondásokat. A köztünk létrejövő bizalommal teli kapcsolaton keresztül megismerem működésmódodat, hogy aztán a leginkább Rád szabott módon tudjalak támogatni.

Keress bátran akár további információkért, akár közös munkánk megkezdése érdekében!


Fontos! A tanácsadási folyamat nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak, sem pszichoterápiának. Az ismerkedést szolgáló első alkalmak után szóbeli szerződést kötünk arról, hogy milyen célok mentén haladunk, milyen rendszerességgel találkozunk az üléseken, valamint hány alkalmat átívelő folyamatban dolgozunk.