Jogi nyilatkozat és adatkezelés

IMPRESSZUM

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa Kovács Orsolya (1023 Budapest, Török utca 10) Minden jog fenntartva.

JOGI NYILATKOZAT

A honlap teljes tartalma – beleértve a szövegeket és a honlap grafikáját is – Kovács Orsolya tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellett is csak Kovács Orsolya előzetes írásos engedélyével lehetséges. A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat is. A weboldal felépítése és megjelenése Kovács Orsolya és Hegyháti Emese által kialakított arculat része, forráskódjának programozója Ács Zoltán. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése Kovács Orsolya jogainak megsértése.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

A honlapot Ács Zoltán programozta. Technikai kontakt: zoltan.acs90@gmail.com A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel. A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.

KAPCSOLAT

+36 20 2887723
kovacs.orsolya@yahoo.com