Bemutatkozás

Hivatásom, hogy segítsek másoknak abban, hogy találkozásainkat követően segítség nélkül is minőségi változásokra legyenek képesek önmagukban, életvezetésükben és kapcsolataikban. Engem keresel, ha szeretnél elégedettebb, örömtelibb életet élni, sikeresebb lenni pályádon, jobban megérteni emberi kapcsolataidat, kibővíteni vagy épp leszűkíteni választásaid, meghozni nagy döntéseid, vagy szeretnél szabadabb, szorongás mentesebb hétköznapokat.

Szakmai háttér

Magánrendelésemben pszichológusként felnőtt személyek tanácsadásával foglalkozom a Myself Pszichológiai Tanácsadóban. Emellett a Vásáry Tamás Alapítvány szakmai vezetője vagyok.

Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanácsadó- és Iskolapszichológus, valamint a holland Radboud University fejlődéspszichológus képzésén szereztem.

Személyközpontú tanácsadó címem a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesületnél szereztem, emellett elvégeztem az Integratív Pszichoterápiás Egyesület integratív hipnoterápia képzésének elméleti és sajátélmény szakaszát. Jelenleg a képzés csoportos szupervíziójában képzem magam.

A tanácsadási folyamat során kapcsolatfókuszú, egzisztencialista, dramatikus, gestalt, NLP, ego-state és relaxációs módszereket előszeretettel alkalmazok.

Másoddiplomám a Budapesti Corvinus Egyetem szociológia alapképzésén szereztem Szociálpolitika és esélyegyenlőség szakirányon. Emellett elvégeztem a Mathias Corvinus Collegium két éves Vezetőképző programját. Az itt kapott szemlélet és tudás nagyban segíti szakmai vezetői munkámat a Vásáry Tamás Alapítványnál.

Az ING Bank humán-erőforrás osztályán szereztem tanácsadói tapasztalataim egy jelentős részét, ahol a képzésekért, fejlesztésekért és a kiválasztásért voltam felelős. Számos tréning és coaching folyamatot vezettem végig, amelynek köszönhetően a szervezetbe ágyazott kapcsolati nehézségekben hathatós segítséget nyújthattam.

Alkalmam volt a kollégákat különféle karrierrel kapcsolatos kihívásaikban coaching folyamatok során fejleszteni, valamint az outplacement programokat pszichológiai szemlélettel gazdagítani. Egy pénzügyi intézetben dolgozva, alkalmam volt megismerni az üzletemberek, és az ő munkájukat segítő háttér munkatársak jellemző attitűdjét, motivációs hátterét, gondolkodásmódját, hogy aztán személyre szabott módon segítsem őket elakadásaik megoldásában, készségeik csiszolásában. Legalább ekkora feladat volt azonban az, hogy a munkanélküli, hajléktalan élethelyzetű klienseimet is megfelelő módon támogassam. Velük önkéntes munkám kapcsán sok évvel ezelőtt kerültem először kapcsolatba, és kevés dolog jelent számomra akkora sikerélményt, mint a velük közösen elért változások.

Tapasztalataimnak köszönhetően otthonosan mozgok mind a for-profit, mind a non-profit szektorban, aminek köszönhetően könnyen helyezem kontextusba klienseim magánéleti és munkahelyi kihívásait egyaránt. Jelenleg tanácsadói praxisom mellett a Mathias Corvinus Collegium középiskolai programjának pszichológia kurzusát vezetem nagy lelkesedéssel és elhivatottsággal.

Ha szívesen olvasnál Alapítványi tevékenységemről, szeretettel várunk honlapunkon. Továvbb